Poklonima obradovali mališane na Institutu za bolesti djece

“Ovom posjetom smo željeli da djeci koja su trenutno na liječenju izmamimo osmjeh i uz mali znak pažnje obilježimo zajedno sa njima period godine kojem se upravo mališani naročito raduju", rekli su iz ove kompanije
3896 pregleda 0 komentar(a)
Uručili poklone, Foto: Jugopetrol AD, Jugopetrol AD
Uručili poklone, Foto: Jugopetrol AD, Jugopetrol AD
Ažurirano: 27.12.2019. 09:24h

Kako bi djeci uljepšali pretpraznične dane koje provode u bolnici, predstavnici kompanije Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice i ove godine su posjetili mališane na Institutu za bolesti djece i obradovali ih poklonima.

“Ovom posjetom smo željeli da djeci koja su trenutno na liječenju izmamimo osmjeh i uz mali znak pažnje obilježimo zajedno sa njima period godine kojem se upravo mališani naročito raduju. Liječenje može biti posebno stresno za njih pa se nadamo da će im i ovi pokloni učini boravak zanimljivijim i veselijim”, rekli su iz ove kompanije.

Jugopetrol AD, osim ove, već tradiocionalne prednovogodišnje posjete djeci, realizuje brojne projekte, inicijative i saradnje u cilju popularizacije sporta, zdravih stilova života i edukacije, sa fokusom na najmlađe, a ovo je samo jedna od saradnji sa institucijama koje brinu o djeci.

Galerija