Nikšić: Žurka i paketići za korisnike Udruženja za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju

Tokom 2019.godine realizovali su pet projekata, neki od njih još traju
537 pregleda 0 komentar(a)
Sa okupljanja, Foto: Udurženje
Sa okupljanja, Foto: Udurženje

U Udruženju za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju Nikšić organizovana je novogodišnja žurka, a članovi i korisnici usluga dobili su paketiće zahvaljujući donacijama Pivare „Trebjesa“, Mesne industrije „Goranović“ NVO „EUS Crna Gora“. Pored pomenutih donatora, koji su, kako su saopštili iz Udruženja, obezbijedili njihovi dugogodišnji vjerni prijatelji, NVO „Naša akcija“ iz Kotora u saradnji sa Bankom hrane prikupili su dio poklona tako da su svi korisnici dobili po dva poklona. Tokom žurke članice Udruženja, Milica Leković i Jelena Bulatović, izrecitovali novogodišnje pjesme i čestitke.

„Na ovaj način obilježili smo još jednu uspješnu godinu u kojoj smo kontinuirano pružali podršku našim korisnicima usluga putem stručnih tretmana logopeda, psihologa i fizioterapeuta. Takođe su realizovane i sportske aktivnosti u našoj teretani ‘Status’ a i naš Beauty studio ‘Status’ uspješno radi kao društvo sa ograničenom odgovornošću”, navodi se u saopštenju Udruženja..

Tokom 2019.godine realizovali su pet projekata, neki od njih još traju, a kako se navodi u saopštenju za javnost, ostvarili su dobru saradnju sa Opštinom Nikšić, Sportskim centrom, ministarstvima rada i socijalnog staranja i za ljudska i manjinska prava, Zavodom za zapošljavanje, kancelarijom UNDP u Crnoj Gori...

Galerija

Bonus video: