ZA 2019. GODINU

Tivat: "Zelena nagrada" za Zelenu patrolu vrtića "Bambi"

Ovogodišnja zelena nagrada su stabla masline, koja su uručena i zasađena u dvorištu vrtića i u dvorištu škole OŠ "Drago Milović", s obzirom na to da su djeca kojima je nagrada dodijeljena sada učenici prvog razreda ove škole
395 pregleda 0 komentar(a)
"Zelena nagrada" za 2019. godinu pripala je Zelenoj patroli JPU "Bambi", Foto: Opština Tivat
"Zelena nagrada" za 2019. godinu pripala je Zelenoj patroli JPU "Bambi", Foto: Opština Tivat

Zeleni tim Opštine Tivat uručio je danas "Zelenu nagradu" za 2019. godinu, a ona je pripala Zelenoj patroli Javne predškolske ustanove (JPU) "Bambi" za poseban doprinos u očuvanju životne sredine, saopšteno je iz lokalne uprave.

Ovogodišnja zelena nagrada su stabla masline, koja su uručena i zasađena u dvorištu vrtića i u dvorištu škole OŠ "Drago Milović", s obzirom na to da su djeca kojima je nagrada dodijeljena sada učenici prvog razreda ove škole.

"Dva stabla masline koja su danas zasađena krasiće zajedno sa ostalim biljkama prostor koji koriste djeca. Zeleni tim Opštine Tivat teži očuvanju životne sredine, a djeca su dala veliki doprinos učešćem u brojnim aktivnostima u protekloj godini. Raduje me što od najranijeg djetinjstva prepoznaju vrijednosti prirode, i ovom prilikom djeci se posebno zahvaljujem, sa željom da i dalje čuvaju i vole sredinu u kojoj žive", istakla je Tamara Furtula, sekretarka za planiranje prostora i održivi razvoj Opštine Tivat i predsjednica Zelenog tima.

Preporučujemo za Vas