Pogledajte spot učeničkog parlamenta SMŠ "Mladost": Učestvuju učenici i profesori devet crnogorskih srednjih škola

Cilj projekta je povezivanje Učeničkih parlamenata i ostalih učenika na nivou Crne Gore
1403 pregleda 0 komentar(a)
Iz spota, Foto: Printscreen YouTube
Iz spota, Foto: Printscreen YouTube

Učenički parlament SMŠ "Mladost" iz Tivta u okviru projekta "Mladosti, biraj prave vrijednosti" napravio je spot u koji je uključio učenike i profesore devet crnogorskih srednjih škola.

"Uspjesnu godinu htjeli smo da završimo spotom koji je trebao biti realizovan za Dan srednjoskolaca. Medjutim zbog same organizacije odlucili smo da to bude kraj godine, kako bi ovaj spot biti rezultat svega onoga sto smo radili i zasta smo se zalagali - kaze koordinatorka Učeničkog parlamenta Branka Kašćelan.

Cilj projekta je povezivanje Učeničkih parlamenata i ostalih učenika na nivou Crne Gore i razvijanje kod mladih bitnih vrijednosti i kompetencija kao što su solidarnost, timski rad, empatija, kritičko mišljenje kroz promovisanje zajednistva, ljubavi, poštovanja različitosti kao pravih vrijednosti.

"Čini mi se da smo to svi zajedno i uspjeli, zato želim da se zahvalimo svima koji su učestvovali u spotu,učenicima i profesorima koji su koordinirali, a i upravama škola koji su prepoznali značaj ovog projekta", dodaje Kašćelan.

Posebnu zahvalnost, kako kaze, duguju NVU "Zračak nade" koji je zahvaljujući Adisi Malagić uključen u spot. U spotu su učestvovali učenici SSŠ Bar, Gimnazija "Panto Mališić" Berane, Gimnazija "Tanasije Pejatović"Pljevlja, Gimnazija Cetinje, Gimnazija "Slobodan Škerović Podgorica, Gimnazija Kotor, SSŠ Pljevlja, Prva SSŠ Nikšić, SMŠ "Mladost" Tivat.

Bonus video: