Marković: Snažni kapaciteti u službi zaštite i spašavanja

To je posebno važno u svijetlu činjenice da je, kako je kazao, Crna Gora postala članica NATO i nastojanja da prate standarde te međunarodne organizacije
0 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Gov.me/S. Matić
Duško Marković, Foto: Gov.me/S. Matić
Ažurirano: 01.03.2018. 15:04h

Zaposleni u službi zaštite i spašavanja pokazali su da Crna Gora ima snažne kapacitete u toj oblasti, što je potvrđeno izuzetnom hrabrošću i požrtvovanjem koju su ispoljili prošle godine, ocijenio je predsjednik Vlade, Duško Marković.

On je čestitao Dan zaštite i spašavanja u Crnoj Gori i Međunarodni dan civilne zaštite i pripadnicima službe poželio sreću u daljem radu.

„Zaposleni u službi zaštite i spašavanja pokazali su da Crna Gora ima snažne kapacitete u toj oblasti, što je potvrđeno kroz izuzetnu hrabrost i požrtvovanje koju su ispoljili prošle godine“, navodi se u čestitki.

To je posebno važno u svijetlu činjenice da je, kako je kazao, Crna Gora postala članica NATO i nastojanja da prate standarde te međunarodne organizacije.

„Vlada je čvrsto opredijeljena da u raspoloživim okvirima, uz pun angažman Ministarstva unutrašnjih poslova, unaprijedi uslove za život i rad vatrogasaca i spasilaca“, zaključio je Marković.

Bonus video: