Novogodišnji paketići za oko hiljadu mališana

656 pregleda 0 komentar(a)
Sa dodjele paketića
Sa dodjele paketića

NVO "Izvor života" iz Nikšića u sklopu tradicionalne akcije "Djeci za osmjeh" obradovala je oko hiljadu mališana širom Crne Gore novogodišnjim paketićima i druženju sa Djeda Mrazom.

"U nekoliko škola, gdje smo obišli prvačiće, paketiće su donirali bivši učenici tih škola. Obišli smo i nekoliko vrtića, Udruzenje OSIG u Nikšiću i hraniteljku Rajku Dimitrijević koja brine o četvoro djece. Paketiće smo podjelilii u Podgorici, Beranama, Pljevljima, Kotoru i Nikšiću i obezbjedili smo ih zahvaljujući privrednicima iz tih opština koji godinama podržavaju ovu našu akciju. Bili smo i u Plužinama gdje smo mališane obradovali zahvaljujući kompaniji 'Okov'" kazala je Konstantina Maraš.

Paketići
Paketići

Druženje mališana i Djeda Mraza obezbijedio je foto studio „Fokus". Pomenuti studio je korisnicima narodne kuhinje iz Nikšića obezbijedio novogodišnji ručak u Parohijskom domu.

"I ove godine smo, kao i prethodnih, uručili prehrambene pakete za 120 porodica u pomenutim opštinama opet zahvaljujući privrednicima. Zahvaljujemo se svim ljudima koji su nam pomogli da ova akcija uspije i ove godine sa željom da istu nastavimo i narednih godina. Darujmo srcem i radujmo se tome“, zaljučila je Maraš.

Bonus video: