Zaposleni u Idei Božić slave sa porodicama

Ovom odlukom kompanija IDEA teži stvaranju podsticajnog radnog okruženja
11757 pregleda 0 komentar(a)
Idea, Foto: Idea
Idea, Foto: Idea

IDEA prodavnice neće raditi na Božić. Više od 1 500 zaposlenih u objektima širom Crne Gore, koji proslavljaju Božić, ovaj praznik će provesti u krugu svoje porodice i prijatelja. Potrošačima će biti na usluzi IDEA prodavnice u Plavu i Ulcinju, koje će raditi po ustaljenom radnom vremenu.

Ovom odlukom kompanija IDEA teži stvaranju podsticajnog radnog okruženja. Direktorica marketinga u kompaniji IDEA, Jelena Doderović kazala je da je ova odluka podstaknuta željom da zaposleni praznike provedu sa najdražima.

Praznici su vrijeme koje posvećujemo sebi, svojoj porodici i prijateljima. Zato smo odlučili da naši zaposleni Božić provedu u krugu porodice. Na taj način želimo da im se zahvalimo na izuzetnom trudu i zalaganju, kojim svakodnevno daju značajan doprinos uspješnom poslovanju naše kompanije. Zahvaljujemo se potrošačima na razumijevanju i pozivamo ih da božićnu kupovinu obave u danima prije praznika. Svojim zaposlenima, potrošačima i svim građanima želimo srećne praznike, sa puno IDEAlnih trenutaka“, saopštila je Doderović.

U duhu prazničnog darivanja, IDEA je za svoje potrošače pripremila i specijalnu ponudu, shodno njihovim potrebama. Korisnike Super Kartice, pored redovnog sakupljanja bodova, popusta na određene proizvode i trostrukih bodova u subotu 3. januara, nagrađujemo i dodatnim, trostrukim bodovima u ponedjeljak, 6. januara. Takođe u ponedeljak, superkartičari imaju mogućnost da iskoriste super kupon 10 odsto popusta na cjelokupnu kupovinu, a u srijedu ili četvrtak, 25 odsto popusta na proizvod po izboru, koje mogu pronaći u redovnom IDEA katalogu.