Na mostovima i prilazima tunelima opreznije zbog leda

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovice – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom
1030 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Na jugu i centralnim predjelima Crne Gore saobraća se po suvim putevima, dok na sjeveru ima leda, posebno na mostovima i prilazima tunelima, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su kazali da u višim planinskim predjelima na putevima ima snijega i upozorili i da su na dionicama koje vode pored rijeka i kosina mogući sitni odroni.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovice – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog rekonstrukciji magistralnog puta Debeli brijeg- Herceg Novi u mjestu Tatarbašča biće promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-4 dionica Podgorica-Božaj zbog izgradnje kružne raskrsnice u Tuzima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na magistralnom putu M-11 Lepetani-Tivat zbog izgradnje kružne raskrnice kod stare zgrade opštine Tivat odobreno je postavljanje privremene saobraćajne signalizacije.

Od 15. novembra do 31. marta upotreba zimske opreme je obavezna.

Bonus video: