Mihailo: Da Božići budu praznici mira, ljubavi, praštanja među pravoslavnim narodom

"Danas Crnogorci ispituju stranice naše istorije, koja će biti svjedočanstvo budućim naraštajima o ljudima ovoga vremena i onima koji to nijesu"
15565 pregleda 244 komentar(a)
Ažurirano: 05.01.2020. 22:22h

Mitropolit CPC Mihailo u božićnoj poslanici čestitao je predstojeći praznik i kazao "da je ovo trenutak u kom se ispisuju stranice crnogorske istorije, uz želju da svi budući Božići budu praznici mira, ljubavi i praštanja među pravoslavnim narodima".

"Danas o rođenju Isusa Hrista govori časni krst i sveto jevanđelje. Danas Crnogorci ispituju stranice naše istorije, koja će biti svjedočanstvo budućim naraštajima o ljudima ovoga vremena i onima koji to nijesu. Zato, Crnogorci, pristupite vjeri istinom i ljubavlju, rođenjem gospodu Isusa Hrista ispovijedajte svoje grjehove Gospodu, a negatori crnogorskih vrlina, kao u fariseju, su daleko od istine, pravde i ljubavi koju Hristos propovijeda. Oni kidišu na našu imovinu, sadašnjost i budućnost. Oni su nesreća crnogorskog naroda i države. Bezgrešni, urazumite grešne i unesite svjetlost u njihova srca, da svi budući Božići budu praznici mira, ljubavi, praštanja među pravoslavnim narodom", poručio je mitropolit CPC.

Bonus video: