URA Nikšić: Bahati i nekulturni Grbović opet parkira nepropisno, nadležni ćute

Iz nikšićke URE dodaju i da je sramota i to što prvi čovjek Nikšića živi u Podgorici, i u tom gradu ide službenim vozilom plaćenim od strane građana Nikšića i da, kako kažu „u Podgoricu ide na ručkove“ i zaključuju da to sveukupno govori o njegovoj privrženosti Nikšiću
22837 pregleda 24 komentar(a)
Nepropisno parkirano auto gradonačelnika Nikšića u Podgorici, Foto: GP URA
Nepropisno parkirano auto gradonačelnika Nikšića u Podgorici, Foto: GP URA

Nema kraja bahatosti, saobraćajnoj nekulturi i nepoštovanju zakona Crne Gore od stranog prvog čovjeka Nikšića, saopštili su danas iz opštinskog odbora URA Nikšić, dostavljajući medijima slike nepropisano parkiranog službenog automobila Veselina Grbovića u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Podgorici.

Oni kažu da je ovo samo jedna u nizu fotografija nepropisano parkiranog vozila predsjednika nikšićke opštine Veselina Grbovića koji svojom bahatošću prevazilaci sve granice ukusa i ponašanja čovjeka koji obnaša funkciju prvog čovjeka grada.

„Umjesto da služi kao primjer svojim sugrađanima a onda i svim građanima Crne Gore on drsko propagira neumjesno i bahato ponašanje koje se kosi sa poštovanjem zakona i svim normama javnog odgovornog postupanja. Na sve to nadležni organi koji bi trebali da sankcionišu ovakvo postupanje Grbovića uporno ćute“, kažu oni.

Iz nikšićke URE dodaju i da je sramota i to što prvi čovjek Nikšića živi u Podgorici, i u tom gradu ide službenim vozilom plaćenim od strane građana Nikšića i da, kako kažu „u Podgoricu ide na ručkove“ i zaključuju da to sveukupno govori o njegovoj privrženosti Nikšiću.

Bonus video: