Pokrenut sajt za prikupljanje sredstava za razvoj Malesije

Kako dodaju u saopštenju, sva sredstva će biti javna i svako će imati pristup informacijama o tome ko je dao doprinos i u kolikom iznosu
1868 pregleda 5 komentar(a)
Đeljošaj, Foto: Zoran Đurić, Zoran Đurić
Đeljošaj, Foto: Zoran Đurić, Zoran Đurić
Ažurirano: 15.01.2020. 18:48h

Predsjednik Opštine Tuzi, Nik Đeljošaj, pozvao je svu albansku dijasporu ali i sve ljude dobre volje, da učestvuju u novom projektu Opštine Tuzi, namijenjenom razvoju Malesije.

Kako se navodi u saopštenju, riječ je o web sajtu, https://tuzi.org.me/donate/ koji omogućava online prikupljanje sredstava, koji je namenjen za razvoj infrastrukturnih projekata u Malesiji.

Kako dodaju u saopštenju, sva sredstva će biti javna i svako će imati pristup informacijama o tome ko je dao doprinos i u kolikom iznosu.

"Transparentnost će takođe biti ispoštovana maksimalno i dobro iskoordinisana za ulaganja u određenim područjima u Malesiji", navodi se u saopštenju.

Oni objašnjavaju da je "cilj da se svakog mjeseca izdvoji određeni iznos prihoda, bilo da to čine pojedinci, nevladine organizacije, preduzeća i da se iskoriste na najbolji mogući način".

"Tako ću i ja, kao predsjednik Opštine, za početak izdvojiti deset odsto od svoje mjesečne zarade za 2020. godinu, a to je 110 eura mjesečno", navodi se u saopštenju Đeljošaja, koji je pozvao sve koji su u mogućnosti da uplate određeni iznos, koliko god to bilo.

"Jedino ujedinjeni u idejama i stavovima, razvićemo naš grad do željenog nivoa", zaključuje se u saopštenju predsjednika Opštine Tuzi.

Bonus video: