Kako proslaviti osmi mart u Podgorici?

U ponudi imate veliki izbor, a mi predstavljamo ideje hotela CentreVille, koji je cijeli mart posvetio damama
447 pregleda 0 komentar(a)
CentreVille, Foto: CentreVille Hotel & Experiences
CentreVille, Foto: CentreVille Hotel & Experiences
Ažurirano: 27.02.2018. 08:04h

Nakon što smo obilježili Dan zaljubljenih, vrijeme je da počnemo da planiramo proslavu Dana žena. Sigurni smo da se većina dama već pita – kuda za Osmi mart? Ako ste planove za 14. februar prepustile jačoj polovini, sada preuzmite stvari u svoje ruke i organizujete nezaboravan izlazak sa njim ili prijateljicama, mamama i sestrama. U ponudi imate veliki izbor, a mi predstavljamo ideje hotela CentreVille, koji je cijeli mart posvetio damama.

Ako želite da Dan žena provedete sa stilom i ugodite svim čulima – preporuka je Osmomartovska večera u restoranu The Dining Room, na prvom spratu hotela. U posebno dekorisanom ambijentu, očekuje vas večera od tri slijeda, uz čašu vina i muziku uživo. Cijena večere po osobi iznosi 20 eura. Hranu za specijalne prilike priprema šef kuhinje Stefan Đukanović, koji uvijek pomjera granice kada je riječ o gastronomskoj ponudi u Glavnom gradu.

„U znak zahvalnosti svim damama, kulinarski tim hotela CentreVille pripremio je poseban meni, koji kao predjelo i glavno jelo kombinuje tartufe i najkvalitetnije meso, dok će finale večeri biti čokoladni dezert. Uz sve to neko od tri vina Aleksić vinarije biće pravi izbor“, kazao je Stefan Đukanović, šef kuhinje hotela CentreVille.

Damama koje ipak više vole dobar noćni provod preporučujemo žurku „Ladies first“ u lounge baru The Living Room, gdje ih čeka koktel dobrodošlice. Nastupiće bend Acoustic Dreams, a kako najavljuje PR i marketing menadžer hotela Milo Radonjić, dominiraće omiljeni ženski hitovi.

„To veče, kao i većinu ostalih u njihovoj omiljenoj dnevnoj sobi, posvećujemo dama. Potrudili smo se da osmislimo raznoliku ponudu koja uključuje besplatan koktel dobrodošlice i muziku uživo, kako bi svaka od njih mogla da uživa u proslavi Dana žena baš onako kako želi. Pozivam dame da nam i ovog puta ukažu povjerenje i sigurni smo da će osmi mart 2018. godine dugo pamtiti,“ kaže Radonjić.

Ukoliko pak poželite da prenoćite u hotelu CentreVille, pravi izbor je specijalna martovska ponuda. U želji da im posveti cijeli mjesec, CentreVille je svim damama omogućio da tokom marta rezervišu noćenje po povoljnijim uslovima, uz dodatne pogodnosti i popuste u The Living Room-u i BANYA Wellness and Spa centru.

Više informacija potražite na društvenim mrežama The Living Room lounge&dining bar i CentreVille Hotel & Experiences, kao i na sajtu hotela.

[PROMO]