Radnička partija: Svaki član "ludačkog pokreta" ima našu podršku

"Kada dogori do nokata, ne bira se način kako preživjeti! Dogorjelo je, jer scene viđene jutros dok se privodi jedna majka, ovaj put poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića, sa lisicama na rukama, kao da je najveći kriminalac, nešto je najgore što jedna vlast smije sebi dozvoliti"
1317 pregleda 0 komentar(a)
Logo Radničke partije, ilustracija, Foto: Radnička partija
Logo Radničke partije, ilustracija, Foto: Radnička partija

Radnička partija osudila je privođenje učesnika Litija, koje, kako poručuju, ovih dana provodi vladajući režim u odlasku.

"Kada dogori do nokata, ne bira se način kako preživjeti! Dogorjelo je, jer scene viđene jutros dok se privodi jedna majka, ovaj put poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića, sa lisicama na rukama, iza koje je ostavljeno njeno godinama sticano pokućstvo, ispreturano, kao da je najveći kriminalac, su nešto najgore što jedna vlast smije sebi dozvoliti", navodi se u saopštenju partije.

Radnička partija istakla je da daje podršku svakom do sada privedenom, pa puštenom članu "ludačkog pokreta", svakom budućem privedenom, bez obzira kojoj vjeri, naciji i partiji pripadali.

"Svjesni smo da će ih očigledno još biti, jer su Litije sve brojnije i sve mirnije. Predsjednik sve nemirniji, jer riječi koje je ovih dana uputio svom narodu ne priliče ni običnom čovjeku a ne predsjedniku "svih" građana Crne Gore", kažu iz Radničke partije.

Oni su dodali da je ogoljeni tridesetogodišnji režim Mila Đukanovića pri izdisaju, te da moramo sačuvati mir, jer, kako kažu. očigledno oni hoće da izazovu nemir, da bi mogli upotrijebiti silu toliko puta upotrijebljenu.

Bonus video: