Kamere na tivatskoj rivi i na šetalištu

Kamere će biti postavljene na najvišim tačkama adekvatnih objekata u gradu, prikazujući snimak najfrekventnijeg dijela tivatske obale - rivu Pine, uključujući i šetalište do hotela "Palma"
2258 pregleda 0 komentar(a)
Snimaće najfrekventnije djelove grada, Foto: TO Tivat
Snimaće najfrekventnije djelove grada, Foto: TO Tivat

Turistička organizacija Tivat će u sklopu zajedničkog projekta sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i kompanijom WebGarden Group iz Mađarske, i uz tehničku podršku Digital Solutions Montenegro kompanije iz Tivta, postaviti četiri kamere.

Kako je saopšteno iz TOT-a, kamere koje će biti instalirane na nekoliko mjesta u gradu, poklon su Turističkoj organizaciji Tivat od mađarske i domaće kompanije.

"U pitanju je novi projekat TO Tivat, nazvan Tivat.Webcam platforma. Taj video stream sa novih kamera će biti dostupan online na oficijalnom web sajtu Turističke organizacije Tivat www.tivat.travel“, piše u saopštenju.

Kamere će biti postavljene na najvišim tačkama adekvatnih objekata u gradu, prikazujući snimak najfrekventnijeg dijela tivatske obale - rivu Pine, uključujući i šetalište do hotela "Palma", obuhvatajući na taj način cjelokupnu lokaciju, bez mogućnosti prepoznavanja lica prolaznika ili povrede privatnosti osoba koje se nalaze na snimku.

"Turistička organizacija Tivat se uključila u ovaj projekat, isključivo prepoznajući potrebe današnjeg modernog turiste, koji se sve više opredjeljuje za izbor destinacije, između ostalog, upravo posjećujući ovakve i slične modele dostupnih sadržaja prilikom pretraživanja. Od TO Tivat zahtjev za priključivanje ovom projektu je proslijeđen i Aerodromu Tivat, što bi bila dodatna atrakcija za sve posjetitelje sajta i platforme, jer bi ta kamera prikazivala svako slijetanje i uzlijetanje aviona na tivatskom aerodromu“, naveli su iz TO Tivat.

Bonus video: