Herceg Novi: Bazar domaćih proizvoda na prazniku Mimoze

“Učesnici bazara su isključivo lokalni proizvođači kojima će biti obezbijeđeni besplatni štandovi. Osim promotivnog, bazar je i prodajnog karaktera”
647 pregleda 0 komentar(a)
Plakat za bazar
Plakat za bazar

Opština Herceg Novi će, u cilju promocije domaćih proizvoda i tradicionalnih zanata, te njihovog boljeg plasmana kroz trgovinsku i turističku ponudu, posredstvom Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo, a u saradnji sa Turističkom organizacijom Herceg Novi, organizovati bazar u okviru 51. Praznika Mimoze pod nazivom „Šesno i ukusno“.

Kako je saopšteno iz Opštine, bazar će biti održan na Škveru 23. februara, u periodu od 10 do 15 časova, kao i 6, 7. i 8. marta u dijelu pješačke zone ispred Adiko banke u starom gradu u istom terminu.

“Učesnici bazara su isključivo lokalni proizvođači kojima će biti obezbijeđeni besplatni štandovi. Osim promotivnog, bazar je i prodajnog karaktera”, piše u saopštenju.

Iz Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo i Turističke organizacije Herceg Novi pozvali su sve zainteresovane da se predstave svojom ponudom, izlože proizvode i na taj način promovišu svoju djelatnost, proizvode, ideje i kreacije, uz napomenu da preprodaja nije dozvoljena. Učešće je potrebno prijaviti najkasnije do 20. februara.

D.P.

Infobox ():

InfoBox Text/Lead Mali - Bo. Rume od et voluptatum faccatia quam commolo reruptatur?

Bonus video: