VOLCANO velika nagradna igra: Meta vaših tiketa AUDI A3

Sportske kladionice Volcano u periodu od 17.02. – 31.03.2020. u godini Olimpijskih igara otvaraju sezonu lova za nagrade iz snova
6850 pregleda 0 komentar(a)
Nova nagradna igra - Meta vaših tiketa, Foto: Volcano
Nova nagradna igra - Meta vaših tiketa, Foto: Volcano

Krenula je pobjednička euforija! Sportske kladionice Volcano u periodu od 17.02. – 31.03.2020. u godini Olimpijskih igara otvaraju sezonu lova za nagrade iz snova. Odigrajte sportski tiket sa kvotom 5+ uz minimalnu uplatu od 2eur u nekoj od naših kladionica i možda baš Vi budete nagrađeni luksuznim četvorotočkašem.

AUDI A3 je glavna meta vaših sportskih tiketa. Ne propustite da vaš tiket spojen sa nagradnim kuponom ubacite u specijalnu kutiju „META VAŠIH TIKETA“ koje se nalaze u svakoj sportskoj kladionici Volcano.

Ali to nije sve, čekaju Vas i 3 mopeda renomiranih proizvođača marke „Lambretta“ i „Keeway“ i 3 mobilna telefona Samsung S10.

Prvo izvlačenje telefona Samsung S 10 i mopeda marke „Keeway“ je 3.marta drugo je 20.marta kada ćemo izvući telefon Samsung S10 i moped marke „Keeway“, dok je 3.aprila izlačenje glavne nagrade AUDI A3 , kao i izvlačenje telefona Samsung S10 i mopeda marke „Lambretta“.

Više informacija na https://volcanoplus.me/clanak.php?id=4704

Ili na instagram nalogu https://www.instagram.com/volcanobet/

Nagrade Vas čekaju ! igre su otvorene ! Srećno!