Da sva djeca dobiju školsku užinu

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

lipa_materina

21-02-2020 10:01h
pusti socijalne slucajeve, vazno je da mi Blaza pomazemo svaki mjesec kroz regularne racune... e sta dozivjesmo, a niko se ne buni

lolaribar43

21-02-2020 10:56h
navikli ste da kradete struju pa vam tesko pada da placate
svugde u svijetu se placa struja a ako neces kupi agregat

GK25

21-02-2020 10:02h
Ne trošite hranu na đecu, može zatrebati ako bude patriotski skup u skorije vrijeme.

Bob_Rock

21-02-2020 11:39h
Možda nećete vjerovati, ali ima života i van Podgorice. Da li je moguće i u ostalim opštinama Crne Gore organizovati neki jednostavan način da svi mi koji smo zainteresovani, možemo donirati užinu za bar jedno dijete? Osim onih koji su evidentirani kao djeca koja dolaze iz socijalno ugroženih porodica, ima ih sigurno još dosta kojima je to potrebno. Možda bi razredni starješine mogli da pomognu oko ovog, ali i da sačuvaju identitet te djece i da se pomoć da tako da ih ne ponizi pred drugarima.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: