Kolašin: Bulatović primio najbolje takmičarke Streljačkog kluba Gorštak

„Sa pozicije lokalne uprave nastojaćemo da stvorimo što bolji uslove za sve sporstiste Kolašina, a pogotovo za one koji postižu rezultate, koji im omogućavaju nastupe na međunarodnoj sceni"
1080 pregleda 1 komentar(a)
Bulatović i članovi SK Gorštak, Foto: Dragana Šćepanović
Bulatović i članovi SK Gorštak, Foto: Dragana Šćepanović

Predsjednik opštine Milosav Bulatović ugostio je u svojem kabinetu takmičarke i trenere Streljačkog kluba (SK) Gorštak Darinku Bulatović, Jovanu Popović, Radosava Puletića i Veselina Vlahovića. Povod za prijem u predsjednikovom kabinetu bio je uspjeh takmičrki „Gorštaka“, koje su na prvenstvu Crne Gore osvojile titulu državnih prvaka. Bulatović i Popović izborile su i nastup na prvenstvu Evrope u preciznom streljaštvu, koje u ponedeljak počinje u Vroclavu u Poljskoj. Kolašinske će se takmičiti u kategoriji juniorki.

„Sa pozicije lokalne uprave nastojaćemo da stvorimo što bolji uslove za sve sporstiste Kolašina, a pogotovo za one koji postižu rezultate, koji im omogućavaju nastupe na međunarodnoj sceni. Sa rukovodstvom SK Gorštak tražićemo najbolje prostorno rješenje za budući rad kluba“- reko je Bulatović.

Tokom minulih godina u tom klubu preko 150 članova obučeno je rukovanju streljačkim oružjem. Vlahović i Puletić su kazali da je prioritet traženje ili izgradnja prostora za streljanu, s obzirom da predstoji rekonstrukcija „stare škole“. U klubu očekuju da će Darinka i Jovana ostvariti dobre rezultate u Poljskoj, gdje će sa njima će biti trener Vlahović.

Bonus video: