Iskoristite akciju 12 mjeseci po 1 euro za EON pakete!

Spremite dlanove, jer ćete od juna, samo preko Telemach kanala, gledati Evropsko prvenstvo u fudbalu EURO 2020.
8855 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Telemach
Ilustracija, Foto: Telemach
Ažurirano: 02.03.2020. 10:42h

Za početak marta sjajne vijesti stižu iz Telemacha. Odaberite bilo koji od EON paketa u okviru Telemach mreže i tokom prvih 12 mjeseci vaši računi iznosiće samo po jedan euro. Ova jedinstvena promotivna ponuda na crnogorskom tržištu trajaće do kraja aprila.

A, koji vas sve sadržaji čekaju u okviru Telemach ponude?

Spremite dlanove, jer ćete od juna, samo preko Telemach kanala, gledati Evropsko prvenstvo u fudbalu EURO 2020.

Svakog dana uživajte i u najboljem informativnom, sportskom, zabavnom, serijskom i filmskom programu.

Za sve fanove, cijela nova sezona popularne serije ''Ubice mog oca 4'' dostupna je preko bilo kojeg interneta u Crnoj Gori, bez prekidanja, čekanja i reklama. Prva epizoda još intrigantnije priče biće emitovana danas i na NOVA S kanalu, a nova sezona čeka vas u i Video klub katalogu preko EON Smart Box-a ili EON aplikacije. Svih 10 novih epizoda serije dostupne su za gledanje 30 dana od trenutka kupovine. Ukoliko želite da se podsjetite prethodnih sezona, sve epizode drugog i trećeg serijala besplatno su dostupne u istom Video klub katalogu.

Na NOVA S kanalu svake subote od 21 sat gledajte i "24 minuta" za Zoranom Kesićem, a na istom kanalu je i provokativni talk show "Utisak nedelje", dok je na programu Nova M "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Gledajte i najpoznatije regionalne i svjetske kanale - televiziju N1, sve Sport Klub kanale, Novu S, FOX kanale, National Geographic, Discovery, Cinestar Premiere HD filmske kanale, History, Animal Planet, Grand, Pikaboo, Vavoom...

Pratite direktne prenose Premijer Lige, španske Primere, Eurokupa i Eurolige, muzičke emisije Grand Parada i IDJ, crtaće za najmlađe i serije za tinejdžere, novu emisiju "Među nama", istorijske dokumentarce i misterije...Uživajte u svijetu životinja, kulinarstva, gledajte najbolje filmove i serije svjetske i domaće produkcije.

Iskoristite super povoljnu ponudu! Prijava i aktivacija usluge se odvijaju brzo i lako, u svega nekoliko koraka, putem sajta www.telemach.me. Za više informacija, pozovite Kontakt centar na 1800 ili posjetite najbližu Telemach poslovnicu.