Kliničkom centru doniran stacionarni inkubator za bebe

Direktor KCCG Jevto Eraković je kazao da će stacionarni inkubator najmlađim pacijentima omogućiti uspješno odrastanje i prevazilaženje prvih zdravstvenih problema
599 pregleda 0 komentar(a)
Sa uručivanja inkubatora u KCCG, Foto: NLB Banka
Sa uručivanja inkubatora u KCCG, Foto: NLB Banka

NLB banka i Lovćen osiguranje donirali su stacionarni inkubator za bebe za potrebe Odjeljenja za novorođenčad Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

Vrijednost donacije je 16.000 eura, a donacija će, kako je saopšteno iz NLB banke, doprinijeti povećanju kapaciteta tog odjeljenja za zbrinjavanje prijevremeno rođenih beba.

Direktor KCCG Jevto Eraković je kazao da će donirani stacionarni inkubator najmlađim pacijentima omogućiti uspješno odrastanje i prevazilaženje prvih zdravstvenih problema

"Nadam se da ćemo donacijom inkubatora olakšati prve dane našim najmlađim sugrađanima", kazao je izvršni direktor Lovćen osiguranja, Matjaž Božić.

„Ovakvim akcijama šaljemo dobru poruku javnosti, da sa malo truda i rada i uz mali doprinos svakog pojedinca i kompanije, zajedno možemo postići velike stvari i pružiti pomoć i podršku onima kojima je najpotrebnija“, zaključio je Marko Popovič, izvršni direktor NLB Banke.

Bonus video: