Bošković: Rekonstrukcija objekata u kasarni u Maslinama biće završena prije roka

Bošković je kazao da će u bliskoj budućnosti kasarna u Maslinama biti potpuno funkcionalna, i da će u njoj biti smještena glavnina kapaciteta Vojske
2450 pregleda 2 komentar(a)
Bošković tokom posjete kasarni, Foto: Vlada Crne Gore
Bošković tokom posjete kasarni, Foto: Vlada Crne Gore

Rekonstrukcija dva objekta u kasarni "Marko Miljanov Popović" u podgoričkom naselju Masline biće završena prije predviđenog roka, a do sredine godine će oni biti u funkciji, kazao je ministar odbrane Predrag Bošković.

On je, tokom obilaska radova, rekao da je ulaganje u infrastrukturu jedan od ključnih prioriteta, nakon što je završena modernizacija značajnog dijela oružanih snaga

"Rekonstrukcija dva objekta u kasarni "Marko Miljanov Popović" u Maslinama biće završena i prije predviđenog roka, tako da će oni već od sredine godine biti u funkciji, kako bi Logistički bataljon i Vojna policija imali bolje smještajne i uslove za rad", naveo je Bošković.

Bošković je kazao da će u bliskoj budućnosti kasarna u Maslinama biti potpuno funkcionalna, i da će u njoj biti smještena glavnina kapaciteta Vojske.

"Ovaj početak je ohrabrujući i sa ovim aktivnostima treba da nastavimo", rekao je Bošković.

Predstavnik kompanije Bemaks Đorđe Bjelanović kazao je da je zadovoljan tempom kojim odmiču radovi.

"Zadovoljni smo, napredujemo, trudićemo se da završimo sve prije roka, a nema razloga da to i ne uradimo", kazao je Bjelanović.

Bonus video: