Priče o porodici za vaše mališane

Prvi put u Crnoj Gori Diznijeva kolekcija petominutnih priča za djecu
13743 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.03.2020. 08:39h

Da bi čitanje postalo dio odrastanja vašeg djeteta i da bi upravo zahvaljujući toj navici ono razvilo niz pozitivnih osobina i navika kompanija Egmont je u saradnji sa Diznijem kreirala fantastičnu ediciju petominutnih priča, na najrazličitije teme.

Druga knjiga, iz kolkecije Petominutnih priča, čija distribucija započinje u četvrtak, 12. marta i nosi naziv Petominutne priče o porodici sadrži pet priča o: Ani i Elsi iz Zaleđenog kraljevstva, Zlatokosoj i tri medveda, porodici Neviđenih superheroja, mladunčetu Ruu i njegovoj mami Kengi iz Stoletne šume, princezi Jasmini iz priče o Aladinu.

Druga knjiga
Druga knjiga: Petominutne priče o porodici

Priče koje se nalaze u ovoj knjizi imaju za cilj da nas podsjete koliko je porodica važna. To su interesantne priče o različitim porodicama, koje nam donose Diznijevi junaci i odnosima koji vladaju među njihovim članovima. Cilj im je da u najširem smislu skrenu pažnju na porodicu, podstaknu razgovore, inspirišu da se porodice okupljaju, druže, dijele, rastu, razvijaju se...

Zato čitajmo djeci jer će ova važna navika odigrati veliku ulogu u formiranju naših mališana, njihovom kasnijem učenju, savladavanju vještine čitanja i pisanja, razumijevanju svijeta koji ih okružuje. Čitajte im stalno, mazite ih, grlite, pričajte sa njima, odvojite svaki dan vrijeme za čitanje, izberite knjigu i povedite ih na uzbudljivo putovanje kroz slike i riječi!

Bonus video: