Knežević: Pokušavaju da me umire

"Smatram da je Milo Đukanovic u velikoj panici, čim su mi to ponudili", kazao je Knežević
7533 pregleda 20 komentar(a)
Knežević, Foto: Screnshot/Youtube
Knežević, Foto: Screnshot/Youtube

Biznismen koga potražuje država i vlasnik Atlas grupe Duško Knežević kazao je da je već neformalno preko posrednika dobijao ponudu, koju je iznio glavni specijalni tužilac (SDT) Milivoje Katnić da ga neće hapsiti, ako se vrati u Crnu Goru, gdje bi mu se sudilo uz pravnu odbranu koju on izabere, prenosi televizija A1.

"Pokušavaju da me umire i da zaustave moje djelovanje posebno političko, jer su vidjeli poslije Tivta koji je moj politički uticaj", kazao je Knežević.

On je istakao da sve i da prihvati Katnićevu ponudu, to je veoma komplikovan proces, koji bi podrazumijevao posebne mjere sigurnosti, te međunarodni ugovor između Crne Gore i Velike Britanije, gdje se nalazi u ekstradiciji.

"Smatram da je Milo Đukanovic u velikoj panici, čim su mi to ponudili. To u ovom momentu nije realno jer sam ja spremio još dosta dokaza koji treba da se iznesu protiv samog vrha i Mila Đukanovića", kazao je Knežević.

On je dodao da bi njegov dolazak u Crnu Goru bio velika opasnost za njega, jer u obraćanjima često spominje kriminalne grupe koje su povezane sa režimom.

Knežević je dodao da će nastaviti da iznosi dokaze protiv režima.

Bonus video: