MVP: Crnogorski državljanin u UAE stabilno, virus mu ustanovljen po povratku iz Njemačke

"Ambasada Crne Gore u Abu Dabiju će nastaviti redovnu komunikaciju sa nadležnim organima kako bi pratila zdravstveno stanje crnogorskog državljanina", kazali su iz Ministarstva.
21489 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ministarstvo vanjskih poslova saopštilo je da Ambasada Crne Gore u UAE dobila potvrdu od nadležnih organa te zemlje da je crnogorski državljanin u toj državi pozitivan na virus COVID-19.

On je trenutno u bolnici i stabilnog je zdravstvenog stanja. Njemu je virus ustanovljen po povratku iz Njemačke.

Portal Gulfnews danas je prenio da je Crnogorski državljanin zaražen koronavirusom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE)

"Ministarstvo vanjskih poslova obavještava da je Ambasada Crne Gore u Ujedinjenim Arapskim Emiratima dobila potvrdu od nadležnih organa UAE da je crnogorski državljanin u toj državi pozitivan na virus COVID-19. On se trenutno nalazi na bolničkom liječenju i stabilnog je zdravstvenog stanja. Napominjemo da je u pitanju rezident - građanin koji živi u UAE, a kojem je virus ustanovljen po povratku iz Njemačke. Ambasada Crne Gore u Abu Dabiju će nastaviti redovnu komunikaciju sa nadležnim organima kako bi pratila zdravstveno stanje crnogorskog državljanina", kazali su iz Ministarstva.

Bonus video: