Ujedinjena Crna Gora: Brković se tretira kao najveći kriminalac zbog objave na Fejsbuku

"UCG najoštrije protestuje i osuđuje gotovo mafijaško ponašanje policije prema čovjeku čija je jedina krivica sumnja u postojanje korona virusa i što je bio dovoljno hrabar da tako nešto i napiše", navodi se u saopštenju UCG
3675 pregleda 10 komentar(a)
Brković, Foto: UCG
Brković, Foto: UCG

Iz Ujedinjene Crne Gore (UCG) najoštrije su osudili hapšenje Milivoja Brkovića, kome je određeno zadržavanje do 72 sata zbog širenja lažnih vijesti o prisustvu koronavirusa u Crnoj Gori.

"UCG najoštrije protestuje i osuđuje gotovo mafijaško ponašanje policije prema čovjeku čija je jedina krivica sumnja u postojanje korona virusa i što je bio dovoljno hrabar da tako nešto i napiše", navodi se u saopštenju UCG.

Oni su dodali da će za "brutalno zloupotrebljavanje ovlašćenja odgovarati i pojedinci u policiji i tužilaštvu".

"U ovom trenutku vjerovatno po nalogu Policije i Tužilaštva našem Milivoju Brkoviću pretresaju kuću u Zagoriču. Pretresu prisustvuje i Milivoje, podrazumijeva se sa lisicama na rukama. Očigledno se Brković tretira kao najveći crnogorski kriminalac u ovom trenutku, veći od bilo kojeg iz dva zakrvljena narko kartela, a sve zbog statusa na Fejsbuku da ima informaciju kako u Crnoj Gori postoje slučajevi oboljelih od korona virusa", saopšteno je iz UCG-a.

Oni su ironično dodali da pretres od strane naoružane policije predstavlja valjda poslednji doprinos protiv COVID-19.

"Pretpostavljamo da u domu Brkovića traže ili skrivene oboljele ili medicinski alkohol po nabavnoj cijeni", zaključili su iz UCG.

Bonus video: