Telekom sa korisnicima prikupio 10.000 eura za Institut za bolesti djece

Telekomovi korisnici su tokom februara donacije za Dječju bolnicu realizovali kroz aplikaciju Telekom ME, a Telekom je sve donacije duplirao
2749 pregleda 0 komentar(a)
Prikupljeno 10.000 eura, Foto: Telekom
Prikupljeno 10.000 eura, Foto: Telekom

Crnogorski Telekom je zajedno sa svojim korisnicima prikupio 10 hiljada eura za kupovinu savremene hirurške opreme za potrebe Instituta za bolesti djece KCCG. Telekomovi korisnici su tokom februara donacije za Dječju bolnicu realizovali kroz aplikaciju Telekom ME, a Telekom je sve donacije duplirao.

Iz Instituta za bolesti djece najavljuju kupovinu dodatne opreme za Operacioni blok, koja će unaprijediti njihov rad sa pacijentima.

“Zahvaljujući akciji koju je organizovao Crnogorski Telekom, donirani novac biće iskorišćen za kupovinu mikrohirurških instrumenata za rekonstruktivne urološke operacije u dječijem uzrastu. Adekvatan instrumentarijum omogućava minimalnu traumu i odlične postoperativne rezultate, što je uz ovakvu opremu svakako mnogo lakše. Sa željom da i u 2020. godini nastavite sa dobrim poslovnim rezultatima, još jednom se zahvaljujemo na podršci koju vaša kompanija iskazuje prema Institutu za bolesti djece, uz slogan Instituta: NAŠ CILJ - SREĆNO DJETINJSTVO”, izjavio je direktor Instituta za bolesti djece, dr Saša Radović.

Donaciju IBD-u uručila je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Telekomu, koja je izrazila zadovoljstvo što ova akcija, usmjerena na najmlađe, ima ovakav rezultat.

“Posebno mi je drago što su u ovoj akciji učestvovali i naši korisnici, a ne samo Telekom kao kompanija, koji su pokazali humanost, dobru volju i spremnost da iskoriste mogućnosti digitalnih tehnologija u korist cijele zajednice. Ovo je samo jedan od primjera kako možemo da se organizujemo i da u dva ili tri klika damo značajan doprinos nekom zajedničkom cilju. Bez obzira da li je riječ o ovakvim ili sličnim akcijama, u Telekomu ćemo nastaviti da motivišemo i uključujemo naše korisnike kako bismo zajedno stvarali svijet novih mogućnosti”, zaključila je Spahić.

Akciju prikupljanja donacija Telekom je organizovao povodom predstavljanja mogućnosti nove verzije Telekom ME aplikacije.