Podgorica: Zaključani Dječji i Kraljev park

Kako je saopšteno, tom privremenom mjerom koja će važiti do prestanka naredbe Vlade, željeli su da istaknu koliko je u ovom trenutku važno da djeca svih uzrasta ostanu u kućama i na sigurnom
2973 pregleda 3 komentar(a)
Dječiji park, Foto: Zelenilo d,o.o.
Dječiji park, Foto: Zelenilo d,o.o.
Ažurirano: 17.03.2020. 15:11h

Glavni grad zaključao je Dječiji park kod Kliničkog centra i Kraljevog park u centru Podgorice, u cilju sprječavanja eventualne pojave i širenja koronavirusa.

Kako je saopšteno, tom privremenom mjerom koja će važiti do prestanka naredbe Vlade, željeli su da istaknu koliko je u ovom trenutku važno da djeca svih uzrasta ostanu u kućama i na sigurnom.

Iz kompanije Zelenilo podsjetili su da su zabranjena okupljanja u zatvorenim i na otvorenim prostorima, a prekidom obrazovno-vaspitnog rada u javnim i privatnim obrazovno-vaspitnim ustanovama jasno je stavljeno do znanja da djeca treba da ostanu kućama.

„S tim u vezi Glavni grad je u cilju spječavanja širenja koronavirusa donio privremene mjere koje podrazumijevaju zaključavanje parkova u okviru kojih se nalaze dječija igrališta, odnosno Dječjeg i Kraljevog parka u centru Podgorice“, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije Zelenilo apelovali su na roditelje da ne izvode djecu ni na igrališta koja ne mogu biti zaključana.

Oni su zamolili građane da se pridržavaju Valdine naredbe kako bi eventualna mogućnost pojave i širenja koronavirusa bila svedena na minimum.

Bonus video: