Porodica zaražene žene iz Ulcinja: Nije izlazila iz kuće

"Nije išla na svadbe i sahrane. Do subote kada je osjetila prve simptome nije izlazila iz kuće. Do sada nije zabilježen ni jedan slučaj zaraze povezan sa njom", navela je porodica u saopštenju dostavljenom "Vijestima"
20580 pregleda 11 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock, Shutterstock

Porodica žene iz Ulcinja kod koje je registrovan koronavirus, demantovala je informacije koje su se pojavile na društvenim mrežama i javnosti da je išla po svadbama i sahranam.

"Moja sestra je doputovala iz Njujorka preko Beograda 13 marta u 8 sati ujutro. Na aerodrom smo je dočekali ja i njen rođak iz Ulcinja koji je došao po nju. Pošto živim u Podgorici ja sam se pozdravio, a ona nastavila put sa rođakom za Ulcinj", tvrdi rođak.

Navodi da se ona nije zadržavala nigdje u Podgorici.

"Nije išla na svadbe i sahrane. Do subote kada je osjetila prve simptome nije izlazila iz kuće. Do sada nije zabilježen ni jedan slučaj zaraze povezan sa njom. U subotu je zvala svoju doktorku i rekla joj da ima zdrastvenih problema. Poslali su hitnu pomoć koja joj je doniljela neke tablete i ostavila ih na kapiju. Da bi tek u nedjelju došli za nju i poveli je u bolnicu u Baru, da bi uzeli uzorke i potom je vratili kući. Tek uveče kada su bili poznati rezultati došli su za nju i poveli je u KCCG Podgorice. Napominjem da se ja nalazim od nedjelje u kućnoj izolaciji. I ako je prošlo nedjelju dana ponoviću da nije zabilježen ni jedan slučaj zaraze povezanje sa njom", navodi se u saopštenju porodice.

Bonus video: