Zelenilo PG preduzelo niz preventivnih mjera u cilju sprječavanja širenja koronavirusa

"Preventivne mjere se sprovode u kontinuitetu i u službenim prostorijama, vozilima, na alatima i mašinama, a danas je započeta i dezinfekcija javnih zelenih površina."
2124 pregleda 1 komentar(a)
Zelenilo PG, Foto: Zelenilo PG
Zelenilo PG, Foto: Zelenilo PG
Ažurirano: 20.03.2020. 12:46h

Zelenilo Podgorica preduzelo je aktivnosti na održavanju javnih zelenih površina, a koje se obavljaju u skladu sa Programom rada.

Kako navode, usljed novonastale situacije, zaposlenima u Društvu su obezbijeđene dovoljne količine dezinfekcionih sredstava i zaštitnih rukavica i maski, a prilikom izvođenja radova poštuje se socijalna distanca.

Napominju da se preventivne mjere sprovode u kontinuitetu i u službenim prostorijama, vozilima, na alatima i mašinama, a danas je započeta i dezinfekcija javnih zelenih površina.

"Preventivno tretiranje dezinfekcionim sredstvom izvodi se na dječijim igralištima gdje se tretiraju sprave za igru najmlađih i klupe. Danas će denzifekcija biti izvršena na dječijim igralištima u Bloku VI, Bloku V, Ulici Vasa Račovića, Ulici Svetozara Markovića, Bulevaru Serdara Jola Piletića, Bulevaru Ivana Crnojevića i Bloku N (u centru grada), a ove mjere će se u kontinuitetu sprovoditi do daljnjeg", stoji u njihovom saopštenju.

Iz Zelenila još jednom mole građane da se pridržavaju Naredbe Vlade Crne gore i da bez prijeke potrebe ne izlaze iz svojih domova, a sve "kako bismo se sa ovim opakim virusom izborili što prije i sa što manjim posljedicama", zaključuju.

Bonus video: