Nikšić: „Uniprom metali“ nastaviće sa kontinuiranom proizvodnjom

To je saopšteno na sastanku Savjeta MZ Župa nikšićka i rukovodstva pomenute firme. Sastanku, koji je održan na inicijativu predsjednika Savjeta, Dragoljuba Radulovića, iz firme “Uniprom metali”, koja od oktobra 2015.godine gazduje svim kopovima Rudnika boksita u Župi, prisustvovali su Radoš Lacman i Zoran Vučković
4905 pregleda 2 komentar(a)
Uniprom metali
Uniprom metali

Firma “Uniprom metali” nastaviće u kontinuitetu da održava proizvodnju na župskim kopovima, neće otpuštati radnike, lične dohotke i doprinose isplaćivaće redovno i vodiće računa da prioriteti u zapošljavanju budu nezaposlena lica iz Mjesne zajednice (MZ) Župa.

To je saopšteno na sastanku Savjeta MZ Župa nikšićka i rukovodstva pomenute firme. Sastanku, koji je održan na inicijativu predsjednika Savjeta, Dragoljuba Radulovića, iz firme “Uniprom metali”, koja od oktobra 2015.godine gazduje svim kopovima Rudnika boksita u Župi, prisustvovali su Radoš Lacman i Zoran Vučković.

“Firma ‘Uniprom metali’ će poštovati sve odluke Vlade Crne Gore i zajedno sa predsjednikom Savjeta MZ Župa pratiće kompletnu novonastalu situaciju u Mjesnoj zajednici i pomoći u rješavanju problema koje naša MZ kandiduje”, navodi se u saopštenju Savjeta MZ Župa.

Kako se navodi u saopštenju, sva komunikacija u rješavanju problema koji budu proizilazili iz postojeće situacije rješavaće se na relaciji direktora “Uniprom metali”, Radoša Lacmana, i predsjednika MZ, Dragoljuba Radulovića, koji je pozdravio stavove i napor pomenute kompanije, “posebno imajući u vidu trenutnu situaciju i narušeni poslovni ambijent u svijetu”.

Firma “Uniprom metali” je za potrebe Opšte bolnice u Nikšiću obezbijedila sredstva za nabavku jednog respiratora.

Bonus video: