„Petominutne priče o životinjama“ za vaše mališane

Prvi put u Crnoj Gori Diznijeva kolekcija petominutnih priča za djecu
11790 pregleda 0 komentar(a)

Četvrta knjiga „Petominutne priče o životinjama” u prodaji je od četvrtka, 26. marta i sadrži fantastične petominutne priče u kojima će mališani čitati o odlasku Pepeljuge na maskenbal sa svoja dva drugara, Gasom i Žakom. Isto tako i o tome kako Miki i njegovi drugari pripremaju iznenađenje za Plutona, dok mala sirena Arijela i njen drugar, ribica Iverko, posmatraju velike plave kitove. Saznajte kako su Paja Patak i sestrići Raja, Gaja i Vlaja napravili kućicu za vjeverice, ali i kako je Zlatokosa sa Flinom krenula u istraživanje šumskog životinjskog svijeta. U svim ovim pričama dominira duh prijateljstva koje je jedan od pokretača u životu svakog čovjeka pa se nadamo da ćete, i zahvaljujući Diznijevim petominutnim pričama, vašj djeci uspjeti da približite značaj prijateljstva i prijatelja.

Takođe, vrijeme provedeno u prirodi sa životinjama može biti divno i opuštajuće, ali djeci je važno objasniti i na koji način treba da se ophode prema njima kako bi druženje bilo što bezbjednije.

Ćetvrta knjiga
Četvrta knjiga „Petominutne priče o životinjama”

Zato čitajmo djeci jer će ova važna navika odigrati veliku ulogu u formiranju naših mališana, njihovom kasnijem učenju, savladavanju vještine čitanja i pisanja, razumijevanju svijeta koji ih okružuje. Čitajte im stalno, mazite ih, grlite, pričajte sa njima, odvojite svaki dan vrijeme za čitanje, izberite knjigu i povedite ih na uzbudljivo putovanje kroz slike i riječi!

Četvrtak, 26. mart, četvrta knjiga iz Diznijeve fantastične kolekcije Petominutnih priča.

Bonus video: