U četvrtak isključenja struje u više opština

Objekti u kojima će biti ugrađivana brojila, bez struje će biti od osam do 18 sati
182 pregleda 2 komentar(a)
struja, Foto: Shutterstock
struja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.02.2018. 19:46h

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima će biti ugrađivana brojila, bez struje će biti od osam do 18 sati.

Na području Podgorice, nova brojila će biti ugrađivana u Lekićima i Grbavcima, u Herceg Novom u Baošićima, a u Kotoru u Markovom vrtu.

U Podgorici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Petrovići, Mrke, Blizna, Crkvice, dio Bioča, Grudice, Crpna Bioči, Ras i Podsić.

U Cetinju, od sedam sati i 30 minuta do 17 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Donji Kraj, Lješev Stup, Prediš, Pejovići, Proseni Do, Lipa, Dugi Do, Ržani Do, Grab, Zaljut, Bata, Jasen, Musta Rupa, Izvori, Tisovac i Kobilji Do.

U Kotoru, od deset do 12 sati, bez struje će biti Dobrota (područje kod raskrsnice i zgrada Pionir), i od osam do 18 sati Grbalj (servisna zona), kratkotrajna isključenja na početku i kraju navedenog termina.

U Gusinju, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Kačanik.

U Rožajama od deset do 14 sati, bez struje će ostati Biševo, Bukovica, Bać i okolno područje.

U Andrijevici, od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez struje će ostati Gračanica, Ulotina, Kruševo i Zoriće, kao i kratkotrajno isključenje dalekovda 10kV Konjuhe, a od devet do 14 sati i 30 minuta bez struje će biti dio Seoca i Pode.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje će biti Kanje i Poda.

U Mojkovcu, od devet sati i 30 minuta do 13 sati, bez struje će ostati Slatina, Bistrica i Dobrilovina.

U Kolašinu, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Vrujca i Ravni, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Petrova Ravan.

Bonus video: