PREDOSTROŽNOST

Tivat: Nova akcija dezinfekcije grada, četiri ekipe na terenu

Firme “Saniteko” i “Montenegro plus” iz Podgorce donirale su tivatskom Komunalnom preduzeću 500 litara hlora za dezinfekciju ulica i javnih površina u gradu, saopštio je direktor Komunalnog Tivat, Vlado Đukić
2183 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa akcije dezinfikovanja, Foto: Siniša Luković
Detalj sa akcije dezinfikovanja, Foto: Siniša Luković

Akcija dezinfekcije grada sredstvima na bazi hlora nastavljena je u Tivtu tretiranjem trgova i ulaza na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, u mjesnim centrima Radovići, Gošići i Krašići, te od Gradiošnice ka magistralnom putu.

“Na terenu su četiri ekipe Službe zaštite i spašavanja i Komunalnog doo Tivat, u pratnji Komunalne policije i inspekcije. Paralelno se radi i dezinfekcija kontejnera za odlaganje smeća.” saopšteno je iz Opštine Tivat.

Prema riječima zamjenika predsjednika Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje Zorana Barbića, nabavljeno je dovoljno sredstava za tretiranje grada dezinfekcionim sredstvima na bazi hlora.

“Idemo od kuće do kuće, od ulaza do ulaza, i molimo građane za razumijevanje, kako bismo što više doprinijeli svi da se epidemija suzbije”, rekao je Barbić.

Prethodno je dezinfekcionim sredstvima tretirana šira gradska zona, unutrašnja dvorišta zgrada i ulazi.

Firme “Saniteko” i “Montenegro plus” iz Podgorce donirale su tivatskom Komunalnom preduzeću 500 litara hlora za dezinfekciju ulica i javnih površina u gradu, saopštio je director Komunalnog Tivat, Vlado Đukić

Inače, radnici i tog preduzeća sredstvima za dezinfekciju tretirali su mali park na Trgu Dara Petkovića, a dan ranije obavljeno je pranje i dezinfekcija prostora kod hotela i marketa Franca, kao i kontejnerskih mjesta na Župi.

Preporučujemo za Vas