Hotel "Sheraton" u Kolašinu dezinfikovan, kućna izolacija osoblja ističe u nedjelju

"Za oko 46 zaposlenih u hotelu, počev od zaposlenih u obezbjeđenju, do direktora, naložena je kućna izolacija, koja će trajati do 29. marta...", rekli su u PR službi "Four Points by Sheraton"
6961 pregleda 0 komentar(a)
"Bukvalno svaka prostorija dezinfikovana": Iz hotel "Sheraton", Foto: Sheraton
"Bukvalno svaka prostorija dezinfikovana": Iz hotel "Sheraton", Foto: Sheraton

Dezinfekcija svih prostorija kolašinskog hotela "Four Points by Sheraton" završena je juče, rečeno je "Vijestima" iz PR službe tog objekta.

U tom hotelu do 19. marta boravio je gost iz Austrije, za kojeg je, nakon što je napustio Kolašin i Crnu Goru, utvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

Iz hotel "Sheraton"
Iz hotel "Sheraton"(Foto: Sheraton)

"Za oko 46 zaposlenih u hotelu, počev od zaposlenih u obezbjeđenju, do direktora, naložena je kućna izolacija, koja će trajati do 29. marta. Svi se osjećamo dobro, tokom ovog perioda niko nije imao zdravstvenih problema i nadamo se da će tako biti i dalje. Bukavalno svaka prostorija hotela je danas dezinfikovana", rekli su u PR službi "Four Points by Sheraton".

Vijest, koju su objavili neki mediji, "da je u Kolašinu potvrđen prvi slučaj koronavirusa" prije nekoliko dana izazvala je strah u Kolašinu.

Kasnije je pojašnjeno da je gost hotela testiran na koronavirus nakon što je napustio grad, te da u Kolašinu još nema oboljelih od Kovida-19.

Ranije je iz Doma zdravlja saopšteno da je pod zdravstvenim nadzorom 55 osoba, za koje se pretpostavlja da su bile u kontaktu sa gostom kolašinskog hotela.

Bonus video: