Još 70 državljana Srbije danas otišlo kućama (FOTO)

Ambasador Božović je sa Zlatice u Podgorici ispratio kolonu građana koji su sa svojim vozilima, praćeni policijom, otišli. Pratnju će imati do granice sa Srbijom
5073 pregleda 2 komentar(a)
Danas u Podgorici, Foto: Boris Pejović
Danas u Podgorici, Foto: Boris Pejović

Ambasada Srbije u Crnoj Gori danas je u saradnji sa državnim organima te države i Crne Gore organizovala odlazak još dijela građana Srbije, rekao je jutros ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović.

On je sa Zlatice u Podgorici ispratio kolonu građana koji su sa svojim vozilima, praćeni policijom, otišli. Pratnju će imati do granice sa Srbijom.

"Zahvaljujemo se Operativnom štabu Vlade Crne Gore, Upravi policije koja će nam pomoći i asistirati u svemu ovome i graničnoj policiji. Po spisku imamo sedamdesetak državljana koji će preći u Republiku Srbiju. Tamo će imati obavezan pregled i izricanje mjere samoizolacije od 28 dana," rekao je Božović Televiziji Vijesti.

On je kazao da je to "humanitarna akcija i dobri primjeri najbolje moguće saradnje Srbije i Crne Gore".

"Da se u ovim teškim trenucima oslanjamo jedni na druge i pokažemo ljudsku solidarnost. Završio bih riječima mladog prvotimca FK Lovćen, najstarijeg fudbalskog kluba sa Cetinja, koji je poželio da se što prije vrati iz svog rodnog Valjeva u FK Lovćen na Cetinju, da zaigra sa svojim drugarima i da se vratimo svi normalnom životu, a da vi iz medija izvještavate o mnogo veselijim temama nego što su ove," kazao je ambasador.

Galerija

Bonus video: