"SVJESNI SMO IZAZOVA KOJI SU PRED ZDRAVSTVENIM SISTEMIMA"

Nelt Grupa donirala 20.000 eura za borbu protiv epidemije koronavirusa

"Ostajemo fokusirani na snabdijevanje stanovništva na svim tržištima, kojima su naši proizvodi neophodni, kako bi što jednostavnije prebrodili trenutnu situaciju"
1761 pregleda 2 komentar(a)
Nelt Grupa, Foto: Nelt Grupa
Nelt Grupa, Foto: Nelt Grupa

Neregelia i Montenomaks, kompanije Nelt Grupe koje posluju na crnogorskom tržištu, donirale su 20.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu (NKT) za zarazne bolesti, za borbu protiv epidemije koronavirusa.

"Svjesni smo izazova koji su sada pred zdravstvenim sistemima. S obzirom na to da poslujemo na cijelom Zapadnom Balkanu, opredijelili smo sredstva za pomoć svim zdravstvenim sistemima, u svakoj od zemalja, uključujući i Crnu Goru", saopštila je Ljilja Pižurica, izvršna direktorka Nelt Grupe za tržište Crne Gore.

Snabdijevanje i logističke usluge su, kako dodaju, od posebne važnosti u ovakvim trenucima.

"Ostajemo fokusirani na snabdijevanje stanovništva na svim tržištima, kojima su naši proizvodi neophodni, kako bi što jednostavnije prebrodili trenutnu situaciju. Naši skladišni radnici, dostavljači, kuriri, vozači, prodavci i izlagači robe su dnevno na terenu, a svi poslovni procesi, uz velike napore, stabilno funkcionišu.. Svi interni akti usaglašeni su sa preporukama nadležnih državnih organa i Svjetske zdravstvene organizacije, a posebno nastojimo da brinemo o zaposlenima, koji su svojim zalaganjem u ovom izazovnom trenutku, zaista ponos naše kompanije“, naveli su iz Nelt Grupe.

Preporučujemo za Vas