Abazović čestitao Dan opštine Ulcinj: Da bude zdravlja i sreće, naše vrijeme tek dolazi

“Nezavisno od pandemije koronavirusa Ulcinj je administrativno bio na istorijskom minimumu. Međutim, ovo nije trenutak za kritike već za zajedničko djelovanje"
1503 pregleda 1 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: Boris Pejović
Dritan Abazović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik URA dr Dritan Abazović čestitio je danas gradonačelniku, predsjedniku Skupštine, odbornicima i svim građanima Ulcinja prvu subotu aprila koja se slavi kao Dan opštine.

“Ovaj april različit je od svih koje vjekovne zidine našeg grada pamte. Ulice su puste, a domovi puni. U nesreći koja nas je zadesila ipak se budi nada da ćemo iz svega izaći mudriji i bolji. Zajedništvom i disciplinom pobijedićemo i ovu bitku. Ulcinj će opet biti onaj stari. Nasmijan i vedar grad, mediteranskog i kosmpolitskog duha”, stoji u čestitki Abozovića.

“Nezavisno od pandemije koronavirusa Ulcinj je administrativno bio na istorijskom minimumu. Međutim, ovo nije trenutak za kritike već za zajedničko djelovanje. Zato svaka čast našim ljekarima, vatrogascima, komunalcima, službama javnog reda i mira, civilnom sektoru, medijima, ljudima iz biznisa i dobrotvorima... Neka zato ova prva subota aprila označi jedan novi početak. Onaj koji toliko dugo čekamo. Budimo dostojni svojih predaka i svoje istorije”, poručio je Abazovć.

Dodaje da “uz vjeru da će pandemija brzo prestati i normalan život kao proljećno sunce obasjati Ulcinj”, želi svim građankama i građanima Ulcinja puno zdravlja, sreće i mudrosti.

Bonus video: