Crveni krst pristiže u pomoć u svim djelovima bjelopoljske opštine

Živković se zahvalio svim građanima iz sela koja su u izolaciji, a posebno mjesnim zajednicama i volonterima koji ulažu velike napore da pomognu svojim sugrađanima i dopreme sve ono što im je u ovom trenutku potrebno
337 pregleda 0 komentar(a)
Bijelo Polje, Foto: Shutterstock
Bijelo Polje, Foto: Shutterstock

Zaposleni, volonteri Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje u saradnji sa lokalnom samoupravom, opštinskim Timom za zaštitu i spašavanje, predsjednicima Mjesnih zajednica kao i volonterima iz mjesta koja su u izolaciji, svakodnevno se trude da obezbijede sve potrebno za sugrađane iz bjelopoljskih sela koja su u izolaciji.

"Pored pomoći za 70 domaćinastava u hrani i higijeni koju smo uputili u subotu, danas smo u saradnji sa Opštinom Bijelo Polje oprijedijeli još jednu manju količinu pomoći za ove sugrađane. U svakodnevnoj smo komunikaciji sa predsjednicima Mjesnih zajednica, zaposleni i volonteri Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje su im na raspolaganju za sve aktivnosti koje procijene da su im neophodne”, saopšteno je iz OO Crvenog krsta Bijelo Polje.

Koordinator Mađan Živković je dodao da će geronto domaćice pomoći u nabavci, podizanju lijekova kako bi i na taj način na vrijeme dostavili sve potrebne ljekove za građane koji se nalaze u izolaciji. Samo zajedničkim djelovanjem, discipninom, humanošću, mudrošću, solidarnošću i tolerancijom možemo prevazici izazove sa kojima smo se suočili, kazao je Živković.

Istakao je da su prioritet u podršci mještani sela Biokovac i okolnih sela u Vraneškoj i da čine sve da im na što bolji način pomognu.

Živković se zahvalio svim građanima iz sela koja su u izolaciji, a posebno mjesnim zajednicama i volonterima koji ulažu velike napore da pomognu svojim sugrađanima i dopreme sve ono što im je u ovom trenutku potrebno.

“Opštinska organizacija Crvenog krsta u saradnii sa partnerima i u narednom periodu uložiće dodatne napore da obezbijedi svu potrebnu pomoć za mještane ovih sela, pa ujedno pozivamo sve zainteresovane donatore da nam se priključe i zajednički damo doprinos da se trenutna situacija na što bolji i kvalitetniji način okonča, a da naši sugrađani ne osjete posledice iste”, kazao je Živković.

Bonus video: