Pomorci sa oštećenog broda u Sjevernom Atlantiku uplatili donaciju od preko 1.000 eura

Novac NKT-u donirali kapetan Nikola Peranović, oficiri palube i stroja Mitar Radunović, Dinko Homarac, Luka Kovačević, Dragan Aranzulo, Ranko Vraneš i Mirko Miljenović, kao i Željko Milović
2090 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Shutterstock

Osam crnogorskih pomoraca koji se nalaze na onesposobljenom kontejnerskom brodu koji je danima plutao u Sjevernom Atlantiku, uprkos nevoljama koje su ih snašle, međusobno su sakupili i preko Unije pomoraca Crne Gore uplatili preko 1.000 eura za borbu protiv Covid-19 virusa u Crnoj Gori.

Ovaj novac NKT-u donirali su zapovjendnik oštećenog broda, kapetan Nikola Peranović, oficiri palube i stroja Mitar Radunović, Dinko Homarac, Luka Kovačević, Dragan Aranzulo, Ranko Vraneš i Mirko Miljenović, kao i mehaničar Željko Milović.

Inače, u humanitarnoj akciji Unije pomoraca Crne Gore za borbu protiv širenja virusa Covid-19 do danas je prikupljeno ukupno preko 7.200 eura.

Prva tranša te pomo'i u iznosu od 5.500 eura je 31. marta uplaćena na račun NKT-a a iz Unije pomoreaca su saopštili da akciju prikupljanja sredstava među svojim članovima za borbu protiv koronavuirusa "nastavljaju do daljneg, u vjeri da ćemo zajedničkim snagama dati značajan doprinos u ovim, za cjelokupnu zajednicu, izuzetno teškim trenucima".

Bonus video: