NOVA DONACIJA

Zaposleni Hipotekarne banke i njihovi klijenti uplatili 50.000 eura NKT-u

"Kako za zdravlje nikada nije dovoljno, pored uplaćenih 150.000 eura, zaposleni su odlučili da se akcija produži do kraja aprila jer za zdravlje nikada nije dovoljno", istakli su iz Hipotekarne banke
1122 pregleda 0 komentar(a)
Hipotekarna banka
Hipotekarna banka

Hipotekarna banka saopštila je da su njeni zaposleni i klijenti uplatili 50.000 eura Nacionalnom koordinacionom timu.

Kako je saopšteno, zaposleni Hipotekarne banke i kompanije Fleka, su, uz pomoć klijenata i prijatelja banke, za manje od 10 sati stigli do cifre od 50.000 eura pomoći NKT.

Putem online platforme, zaposlenima u Hipotekarnoj banci i njihovom pozivu na solidarnost, pridružio se veliki broj klijenata, koji su svojim primjerom pokazali privrženost banci i značaj zajedničkog djelovanja u ostvarivanju ciljeva.

"Hvala našim zaposlenima, koji su uvijek pokazivali visok nivo odgovornosti i empatije. Ponosni smo što su naši klijenti uvijek podrška svim našim akcijama i zato im dugujemo veliku zahvalnost. Kako za zdravlje nikada nije dovoljno, pored uplaćenih 150.000 eura, zaposleni su odlučili da se akcija produži do kraja aprila jer za zdravlje nikada nije dovoljno", istakli su iz Hipotekarne banke.

Svi zainteresovani klijenti banke, ali i svi ostali građani i privredni subjekti koji žele na ovaj način uplatiti sredstva, mogu to uraditi putem online platforme www.aplauzmedicinarima.me