Popović čestitao katolički Uskrs

"U ovom izazovnom vremenu kada se cijeli svijet suočava sa opasnom epidemijom, potrebno je imati još više snage, jedinstva i solidarnosti koje će postaviti temelj za izgradnju boljeg i naprednijeg društva nakon ove krize", navodi se u Popovićevoj čestitci
941 pregleda 0 komentar(a)
Andrija Popović, Foto: BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC
Andrija Popović, Foto: BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC, BORIS PEJOVIC

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitao je Uskrs pripadicima katoličke vjeroispovijesti.

"Svim građanima i građankama rimokatoličke vjeroispovijesti i svima koji slave Uskrs prema gregorijanskom kalendaru, nadbiskupu barskom Roku Đonlešaju kao i svještenstvu rimokatoličke crkve, srdačno čestitam veliki hrišćanski praznik", naveo je on u čestitci.

"Neka predstojeći blagdani unesu mir i sreću u važe živote i neka budu prilika da svi zajedno promislimo o istinskim vrijednostima čovječnosti, tolerancije, praštanja i zajedničkog života. U ovom izazovnom vremenu kada se cijeli svijet suočava sa opasnom epidemijom, potrebno je imati još više snage, jedinstva i solidarnosti koje će postaviti temelj za izgradnju boljeg i naprednijeg društva nakon ove krize", navodi se u Popovićevoj čestitci.

"Želim vam da uskršnje praznike provedete sa najbližima, u najboljem zdravlju i sreći i u sigurnosti, ostajući u svojem domu", zaključio je on.

Bonus video: