URA: DPS nastavlja da propagira maksimu "svi su jednaki, ali su neki jednakiji od drugih"

"Više od nezamislivoga je to što i u ovim trenucima u nizu situacija vladajući DPS, kao i do sada, po starom običaju preko svojih većinski instrumentalizovanih nadležnih organa selektivno sprovodi zakon. Takav je slučaj i sa epilogom zaticanja predsjednika odbora vladajuće partije u Danilovgradu u ugostiteljskom objektu, ali i niz drugih situacija koji se ovih dana većinom mogu zateći na gradilištima velikih građevinskih kompanija usko povezanim sa DPS-om gdje se očigledno krše zakonske mjere od strane Nacionalnog koordinacionog tijela"
1847 pregleda 0 komentar(a)
GP URA, Foto: GP URA, GP URA, GP URA
GP URA, Foto: GP URA, GP URA, GP URA

Nerealno je od onih koji se trideset godina vode maksimom "svi su jednaki ali su neki jednakiji od drugih" da i u ovim situacijama od toga pobjegnu, ali da je tužno što Demokratskoj partji socijalista i ovakve situacije služe da građane na to otvoreno podsjete, saopštio je Bojan Jevrić, šef medijskog tima GP URA

To je kazao komentarišući nekažnjavanje predsjednika danilovgradskog Odobra DPS Vukote Stanišića, kog je policija juče zatekla da sjdi u jednom danilovgradskom kafiću.

"Više od nezamislivoga je to što i u ovim trenucima u nizu situacija vladajući DPS, kao i do sada, po starom običaju preko svojih većinski instrumentalizovanih nadležnih organa selektivno sprovodi zakon. Takav je slučaj i sa epilogom zaticanja predsjednika odbora vladajuće partije u Danilovgradu u ugostiteljskom objektu, ali i niz drugih situacija koji se ovih dana većinom mogu zateći na gradilištima velikih građevinskih kompanija usko povezanim sa DPS-om gdje se očigledno krše zakonske mjere od strane Nacionalnog koordinacionog tijela", saopštili su iz GP URA.

Istakli su da je takav obrazac djelovanja ono na šta je crnogorska javnost prethodnih decenija navikla:

"A tužno je što i ovakve situacije DPS-u služe da građane na to otvoreno podsjete. Dakle, nerealno je od onih koji se trideset godina vode maksimom 'svi su jednaki ali su neki jednakiji od drugih' da i u ovim situacijama od toga pobjegnu. Na to nas podsjećaju ove situacije", piše i saopštenju.

Bonus video: