Bečić: Simbolika obnavljanja života koju nosi Uskrs, potrebnija nam je neko ikad prije

"U želji da iz ovog nepovoljnog perioda izađemo snažniji i mudriji za nove zajedničke poduhvate i uspjehe, još jednom vam, srdačno, čestitam vaskršnje praznike", zaključuje se u čestitci
735 pregleda 0 komentar(a)
Bečić čestitao Uskrs, Foto: Demokrate
Bečić čestitao Uskrs, Foto: Demokrate

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je pripadnicima rimokatoličke vjeroispovjesti Usrks.

"U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime svim građankama i građanima rimokatoličke vjeroispovijesti i svima koji Vaskrs slave po gregorijanskom kalendaru čestitam najveći hrišćanski praznik", navodi se u poruci koju je posao Bečić.

On je dodao da "simbolika obnavljanja života koju sa sobom nosi ovaj praznik, danas kada se cijelo čovječanstvo suočava sa još trajućom pandemijom, potrebnija nam je nego ikad u našim životima".

"Neka, okruženi najbližima i najvoljenijima, u toplini svoga doma prizivajući ostvarenje novozavjetnog obećanja o obnavljanju života, brzo dočekate dan kad ćemo se ponovo, prebrodivši aktuelne teškoće, bezbrižno susretati, posjećivati i dijeliti radosti. U želji da iz ovog nepovoljnog perioda izađemo snažniji i mudriji za nove zajedničke poduhvate i uspjehe, još jednom vam, srdačno, čestitam vaskršnje praznike", zaključuje se u čestitci.

Bonus video: