Marković: Simbolika pobjede života nad smrću da nadjača zabrinutost i strepnju od opasnosti koja je zadesila cio svijet

Marković je naveo da su protekli dani i sedmice velikih zdravstvenih i ekonomskih izazova pokazali da Crna Gora ima potencijal i sposobnost da pruži zaštitu i sigurnost svakom građaninu i njegovoj porodici
2319 pregleda 4 komentar(a)
Marković, Foto: Luka Zeković
Marković, Foto: Luka Zeković

Premijer Duško Marković čestitao je velikodostojnicima Katoličke crkve i vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Crnoj Gori Uskrs, sa željom da simbolika pobjede života nad smrću nadjača zabrinutost i strepnju od opasnosti koja je zadesila cio svijet.

On je kazao da multikonfesionalna i multikulturalna Crna Gora poštuje i slavi svoje različitosti, koje društvo ujedinjuju u zajedničkoj težnji ka dobru za svakoga od nas.

„Čestitajući veliki hrišćanski praznik, želim da simbolika pobjede života nad smrću i radost blagih uskršnjih dana nadjačaju zabrinutost i strepnju od opasnosti koja je zadesila cio svijet, pa i Crnu Goru“, stoji u uskršnjoj čestitki upućenoj nadbiskupu barskom i primusu kotorskom Roku Đonlešaju.

Marković je naveo da su protekli dani i sedmice velikih zdravstvenih i ekonomskih izazova pokazali da Crna Gora ima potencijal i sposobnost da pruži zaštitu i sigurnost svakom građaninu i njegovoj porodici.

„Vjerujući u uspješnu budućnost naše Crne Gore još jednom čestitam Uskrs i želim da praznične dane provedete u zdravlju i spokoju sa porodicom i svojim najbližima“, piše u čestitki.

Bonus video: