ČESTITKA LIDERA GP URA

Abazović: Neka Uskrs probudi najbolje u nama, potrebnije nam je nego ikad

"Najveći hrišćanski praznik, kako i dolikuje, provedite sa svojim najbližima u miru, blagostanju i zdravlju. Neka blagdani doprinesu većem međusobnom poštovanju, toleranciji i uvažavanju, kao osnovnim vrijednostima našeg društva ali i cijeloga čovječanstva", poručio je Abazović
1137 pregleda 0 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: GP URA
Dritan Abazović, Foto: GP URA

Lider Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović, čestitao je danas uskršnje praznike svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti.

"Najveći hrišćanski praznik, kako i dolikuje, provedite sa svojim najbližima u miru, blagostanju i zdravlju. Neka blagdani doprinesu većem međusobnom poštovanju, toleranciji i uvažavanju, kao osnovnim vrijednostima našeg društva ali i cijeloga čovječanstva", poručio je Abazović.

On je u čestitki naveo i da nam danas više nego ikada treba kolektivna solidarnost, humanost, požrtvovanje a da na takva načela podsjeća i Uskrs.

"Neka Uskrs donese duhovni mir i blagostanje i podsjeti na trajne i neprolazne vrline čovječanstva. Neka praznik probudi najbolje u nama. Potrebnije nam je nego ikad", napisao je Abazović.

On je poželio da sa uskršnjim praznicima dočekamo i bolje dane i život za sve građane Crne Gore ali i svijeta.

„"Uskršnji praznici su podstrek da oživimo simboliku pobjede dobra nad zlim i vratimo vjeru da su prave vrijednosti čovječanstva neprolazne i da su jače od bilo kog neprijatelja modernog svijeta", zaključio je Abazović.

Preporučujemo za Vas