Diznijeve "Šašave priče" za vašu djecu

Prvi put u Crnoj Gori Diznijeva kolekcija petominutnih priča
3609 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2020. 11:22h

Sedma knjiga, iz Diznijeve kolekcije petominutnih priča, pod nazivom „Šašave priče” u prodaji je od četvrtka, 16. aprila i sadrži fantastične petominutne priče kroz koje će djecu provesti likovi kao što su Alisa, Paja Patak, Šilja, Vini Pu, Tigar, čudovišta iz ormara Majk i Sali...

Diznijeve „Šašave priče“ za vašu djecu
Diznijeve „Šašave priče“ za vašu djecu

Zasnovana na likovima iz Diznijevog crtanog filma Alisa u Zemlji čuda dolazi nam priča Festival punog mjeseca u kojoj su se likovi Ludi Šeširdžija, Martovski Kunić, Alisa, mačak Cerekalo… našli na neobičnom festivalu. Paja Patak nam donosi jednu od klasičnih priča iz kolekcije bajki o vuku i neobičnoj družini koja je krenula kod kralja. Na tom putu su ih zadesili mnogi neobični doživljaji. Tigar je izgubio svoje skakutanje, a njegovi prijatelji Vini Pu, Praslin, Kristofer Robin i Iar će mu pomoći u ovoj nesvakidašnjoj potrazi. Djevojčica Bu iz priče o čudovištima provela je jedan šašavi i neobični rasput među čudovištima, kao i sa njenim sjajnim prijateljima Salijem i Majkom. Princeza Snežana je obično u društvu sedam patuljaka, ovoga puta ćemo čitati priču o tri diva!

Zato čitajmo djeci jer će ova važna navika odigrati veliku ulogu u formiranju naših mališana, njihovom kasnijem učenju, savladavanju vještine čitanja i pisanja, razumijevanju svijeta koji ih okružuje. Čitajte im stalno, mazite ih, grlite, pričajte sa njima, odvojite svaki dan vrijeme za čitanje, izberite knjigu i povedite ih na uzbudljivo putovanje kroz slike i riječi!

Četvrtak, 16. april sedma knjiga iz Diznijeve fantastične kolekcije petominutnih priča, Šašave priče.

Bonus video: