Diznijeve knjige opet dostupne na NTC online shop-u

Zbog velikog interesovanja, od jutros su obezbijeđene nove količine prve četiri knjige iz kolekcije Diznijeve petominutne priče na NTC online shopu. Narednih dana ćemo vas obavještavati kada ćete moći i ostale knjige iz ove vrijedne kolekcije za djecu kupiti online.
19295 pregleda 0 komentar(a)
Diznijeve petominutne priče
Diznijeve petominutne priče
Ažurirano: 15.04.2020. 14:27h

Kolekcija koja je pred vama obuhvata zanimljive i važne teme koje su obrađene kroz priče nekih od najpopularnijih Diznijevih junaka kroz priče o prijateljstvu, porodici, hrabrosti, životinjama, dobrim djelima, otkrićima, priče za lijepe snove...

Iz velike želje da čitanje bude dio odrastanja svakog djeteta i njegove porodice, Egmont je u saradnji sa kompanijom Dizni kreirao izvanrednu kolekciju petominutnih priča za vaše mališane.

dizni
Diznijeva kolekcija

Iskoristimo ovu priliku i podsjetimo se koliko je važno čitati djeci od najranijeg uzrasta, jer čitanje naglas podstiče djetetove kognitivne sposobnosti, odnosno djetetovu moć saznavanja koja obuhvata percepciju, mišljenje, zaključivanje, pamćenje i učenje.

Zato čitajte djeci, mazite ih, grlite ih, pričajte sa njima, odvojite svaki dan vrijeme za čitanje, izberite knjigu i povedite ih na uzbudljivo putovanje kroz slike i riječi!

Naručite svoj primjerak na NTC online shop a za više detalja se možete informisati na brojeve telefona: +382 68 88 90 50 i +382 40 21 86 20.

Bonus video: