U NLB Banci ranija isplata penzija

NLB Banka preporučuje svim penzionerima, koji imaju platne kartice koje nisu do sada koristili za podizanje penzije, da to učine i time izbjegnu dolazak u banku i sebe zaštite od nepotrebnog rizika
3218 pregleda 0 komentar(a)
penzioneri (Ilustracija), Foto: Shutterstock, Shutterstock
penzioneri (Ilustracija), Foto: Shutterstock, Shutterstock

Uvažavajući potrebe svojih najstarijih klijenata, NLB Banka će, kako su saopštili, za penzionere Fonda PIO Crne Gore koji preko njenih računa primaju penziju, ranije početi isplatu penzija, u srijedu 15. aprila.

"Osim toga, tokom 15. i 16. aprila će sve filijale NLB Banke raditi duže - već od 7 do 8 i 30 časova ujutro usluživaće samo svoje najstarije klijente, imajući u vidu da se radi o najosjetljivijoj grupi građana u situaciji trenutne epidemije novog korona virusa. Penzioneri će penziju moći da preuzmu i u drugom terminu tokom radnog vremena flijala, do 13 časova", saopšteno je iz NLB Banke.

Kako objašnjvaju, duže radno vrijeme NLB Filijala, koje je namijenjeno penzionerima, omogućiti njihovo što kraće zadržavanje u filijalama, uz poštovanje mjera fizičke distance sa krajnjim ciljem zaštite njihovog zdravlja.

NLB Banka preporučuje svim penzionerima, koji imaju platne kartice koje nisu do sada koristili za podizanje penzije, da to učine i time izbjegnu dolazak u banku i sebe zaštite od nepotrebnog rizika.

"Sve što je potrebno jeste da pozovu Kontakt centar na 19888 gdje će dobiti neophodne savjete kako da potpuno besplatno podignu novac sa NLB bankomata. Takođe, penzioneri koji do sada nisu koristili karticu, pozivanjem Kontakt centra mogu se prijaviti za izradu kartice i ovlastiti drugu osobu da karticu preuzmu umjesto njih", navodi se u saopštenju.

Bonus video: