Online usluge i događaji za članove posade u Porto Monntenegru

Saopšteno je to iz menadžmenta Porto Montemegra uz napomenu da oni uz pomoć digitalnih komunikacionih platformi, odgovaraju na sve upite i uslužuje klijente iz “virtuelne kancelarije”
1365 pregleda 0 komentar(a)
Marina High Resi, Foto: Porto Montenegro
Marina High Resi, Foto: Porto Montenegro

Marina Porto Montenegro u Tivtu od početka globalne pandemije Covid-19, poštuje i implementira sve odluke i savjete Vlade Crne Gore i Svjetske zdrastvene organizacije, u vezi sa kontrolom i mjerama zaštite klijenata, građana i zaposlenih.

Saopšteno je to iz menadžmenta Porto Montemegra uz napomenu da oni uz pomoć digitalnih komunikacionih platformi, odgovaraju na sve upite i uslužuje klijente iz “virtuelne kancelarije”.

„Putem mogućnosti koje pruža tzv. digitalni prostor, svi članovi posade i kapetani u marini Porto Montenegro, ali i na Mediteranu i u internacionalnoj nautičkoj i jahting zajednici, imaju mogućnost da učestvuju u različitim aktivnostima koje organizuje Porto Montenegro, poput virtuelnog jedrenja, online fitness treninga, forumima za kapetane brodova, kvizovima, gastro prezentacijama i slično. Online kalendar donosi mnoštvo besplatnih sesija, počevši od inovativnog e-jedrenja: svake srijede i subote korisnici se mogu pridružiti ovoj aktivnosti putem Virtual Regatta platforme, pružajući jedriličarima priliku da se u ovoj situaciji virtuelno zabave, ali i osvoje vrijedne nagrade koje daruje Porto Montenegro. Svi zainteresovani imaju priliku da na online predavanjima dobiju profesionalnu podršku tokom ovog perioda, ali i da svakog ponedeljka i petka, od 18 sati, uživo vježbaju sa fitness instruktorom Sportskog kluba.“- naveli su iz Porto Montenegra.

Edukativne, motivacione i zabavne online radionice, na različite teme, zakazane su za svaki utorak, od 19 sati . Četvrtkom se, u isto vrijeme, organizuje online kviz – sjajna opcija za zabavu od kuće dok svi poštuju pravila samoizolacije, a dodatna satisfakcija su i zanimljive nagrade.

„Kao vodeća svjetska marina za superjahte, trudimo se da u izazovnim vremenima odgovorimo s inovativnim rješenjima komunikacije i usluge našim klijentima – od virtuelne kancelarije, digitalnog kalendara događaja za članove posade, online foruma za kapetane jahti. Razmišljamo iz ugla da je fizička distanca u ovom trenutku neophodna, ali da to ne isključuje komunikaciju koja je u ovom trenutku ključna. Naš cilj je da realizujemo što više različitih online aktivnosti i obezbjedimo kvalitetnu platformu za posadu sa cijelog Mediterana.“- istakao je direktor marine Porto Montenegro Toni Brau.

Članovi marina tima Porto Montenegra odgovaraju na sve upite klijenata putem digitalnih kanala komunikacije, nema uplovljenja u marinu Porto Montenegro, a usluga se realizuje za sve članove posade i jahte koje su, u trenutku globalne pandemije, vezani u marini - sve po pravilima, odlukama i instrukcijama Opštine Tivat i Vlade Crne Gore u borbi protiv virusa Covid19, sa kojima Porto Montenegro intenzivno sarađuje.

Bonus video: