Bošnjački donatorski fond iz Luksemburga i privrednik iz Njujorka uplatili donacije

Bošnjačko donatorski fond iz Luksemburga opredijelilo 5.000 eura, Safet Becaj, porijeklom iz Tuzi, uplatio je Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti u Crnoj Gori 5.000 dolara, a Opštini Tuzi dodatnih 1.500 dolara
1208 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Članovi Bošnjačko donatorskog fonda iz Luksemburga opredijelili su 5.000 eura pomoći koje su namijenili opštinama Petnjica i Rožaje, Domu zdravlja u Beranama i Crvenom krstu Bijelo Polje.

Kako je saopšteno iz Uprave za dijasporu, ovo udruženje već 13 godina u kontinuitetu obezbjeđuje stipendije za studente iz svog zavičaja, a sa ovim projektom nastavlja uprkos tome što je nastava obustavljena.

I Safet Becaj, porijeklom iz Tuzi, privrednik iz Njujorka, uplatio je Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti u Crnoj Gori 5.000 dolara, a Opštini Tuzi dodatnih 1.500 dolara.

"Uprava za dijasporu pozdravlja solidarnost i humanost naše dijaspore koja je, kao i mnogo puta do sada, u teškim trenucima pokazala i dokazala svoju čvrstu vezanost za Crnu Goru", navodi se u saopštenju.

Bonus video: